top of page
Keresés
Helvetia Consulting Kft.

Megbízható könyvelés Győr városában

A könyvelés elengedhetetlen része a vállalkozó létnek függetlenül attól, hogy valaki egyedül dolgozik, beosztottakkal együtt tevékenykedik vagy akár egy nagyobb céget irányít. Pontosan emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza ezt a feladatot, hiszen nagyon sok összetett feladatról van szó, amelyek egytől egyig szaktudást kívánnak. Nem beszélve arról, hogy adott esetben büntetéssel is járhat, ha egy ellenőrzés során valamiben hiányt találnak. Ha úgy érzi, szüksége van valakire, aki érti az új szabályozásokat, meg tudja csinálni főkönyvi leadást, vezeti a nyilvántartásokat és intézi a személyi jövedelemadó bevallásokkal kapcsolatos tennivalókat, akkor most a legjobb helyen jár, hiszen nálunk mindent megtalál, ha amire szüksége van, könyvelés Győr környékén.


Könyvelés Győr környékén - Egy megbízható külsős cég aranyat ér

Amikor megbíz egy könyvelőt azzal, hogy segítse a cége munkáját, azzal egy nagyon fontos feladatot bíz rá, amellyel bár hatalmas terhet vehet le a válláról, mégis fontos, hogy Ön is átlássa a folyamatokat és tudja, mikor mi történik pontosan. Mi támogatjuk a cégvezetők, könyvelők munkáját, valamint együttműködünk a humán erőforrás területtel is ha arra van szükség. Ugyanis ha a könyvelés nincs rendben, alapjaiban dőlhet meg egy cég stabilitása. Vagyis ha amire szüksége van, az egy könyvelő iroda Győr vonzáskörzetében, most nem kell tovább keresnie.


Mit nyújtunk mi?

Irodánk már két évtizede vállal könyvelési feladatokat, vagyis igen komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk és gyakorlatilag nincs olyan eset, amivel ne találkoztunk volna.


Kezdéskor és időközben

Amit vállalunk, az induló vállalkozások számára könyvelés Győrben, de bátran fordulhat hozzánk abban az esetben is, ha eddig egyedül próbálkozott eligazodni ebben a világban vagy esetleg elégedetlen a jelenlegi könyvelőjével és év közben váltana. Vagyis vállaljuk folyamatban levő ügyek átvételét is, ha arra van szükség.


Több nyelven is könyvelünk

Amennyiben a cégtulajdonoson vagy a befektetők között van külföldi személy is, akkor számára nagy nehézséget okozhat a könyvelés áttekintése vagy az ezzel kapcsolatos kérdések megvitatása akkor, ha az egész folyamat magyar nyelven zajlik. Éppen ezért hatalmas segítség és nagyon jó megoldás, ha a könyvelés angolul is elérhető. Így a kimutatásokat és riportokat ő maga is egyszerűen átnézheti, ráadásul ha kérdése van, azzal is bátran fordulhat hozzánk.


Pályázati tanácsadás

Ezen felül tudunk segíteni pályázati tanácsadás területén is, így mindig naprakész lehet az Ön cégére vonatkozó lehetőségek terén. Így biztosan nem marad le egyetlen nyitott lehetőségről sem, amely segítségével fejlesztheti a vállalkozását.


Jogi-és adóügyek

Otthon vagyunk emellett a jogi-és adóügyekben is, amely terén szintén tudunk tanácsokkal szolgálni ha úgy érzi, hogy elveszett a szabályok útvesztőjében.


Ismerjen meg minket és lássa át, milyen lehetőségei vannak, amelyek által megkönnyítheti vállalkozása mindennapjait.



16 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page