top of page
Office Desk

RÓLUNK

Gazdasági- és adótanácsadó cégünk, a gazdasági és számviteli szolgáltatások teljes körét nyújtja kis- közép- és nagyvállalkozások számára.

Ügyfeleink részére személyre szabott és az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő szolgáltatást nyújtjuk. Javaslatokat teszünk, áttekinthető jelentéseket készítünk és mindig van időnk ügyfeleink kérdéseit megválaszolni. Célunk egy hosszútávú munkakapcsolat

kialakításával vállalkozása sikeréhez hozzájárulni.

A Helvetia Consulting Kft. egy német/svájci alapítású cég, több mint húszéves tapasztalattal. Vállalkozásunk eredeti felépítésében az évek során változás történt, mivel ügyvédeink és könyvvizsgálóink, a magyar törvényeknek megfelelően, az eredeti cégből kiváltak és önálló cégeket alapítottak.

 

Az együttműködésünk továbbra is szoros, így a jogi és könyvvizsgálói feladatok továbbra is a korábbi munkatársaink részvételével kerülnek lebonyolításra.

Ügyfeleink európai, főleg német nyelvterületről származó cégek magyarországi leányvállalatai. Folyamatosan harminc-negyven cég számára dolgozunk tizenhárom fős szakembergárdával (adótanácsadók, közgazdászok, mérlegképes könyvelők, IFRS könyvelők, személyzeti és bérelszámolási szakemberek, IT szakemberek).

Magyarországi ügyfeleink, mint ahogyan említettük, elsősorban külföldi cégek leányvállalatai. Ezen keresztül tapasztalataink vannak, elsősorban német nyelvterületen, az adóhivatalokkal, betegbiztosítókkal, vámmal, stb.

Ugyanígy a külföldi anyacégekkel történő együttműködés során tapasztalatunk van a gazdasági, pénzügyi, termelési, munkaszervezési, anyaggazdálkodási stb. részlegei részére történő adatszolgáltatás, a magyar törvények értelmezése, különféle értékelések, konszolidációs mérlegek elkészítése, pályázatokon történő részvétel (EU, magyar) stb. tekintetében.

bottom of page