top of page
Keresés
  • Helvetia Consulting Kft.

Könyvelés angolul – Egy nyelvet beszélünk az ügyfelekkel

Nagyon fontos célunk volt már a vállalkozásunk alapításakor az, hogy a magyar nyelv mellett az olyan szolgáltatásaink mint a könyvelés, angolul is elérhetőek legyenek. Így külföldi befektetők vagy cégtulajdonosok is gond nélkül átláthatják a folyamatot és nem szükséges tolmács vagy fordító igénybe vétele mindehhez. Vagyis ha amit keres, az egy könyvelő iroda Győr környékén ahol angol nyelven, most a legjobb helyen jár.


könyvelés angolul, könyvelő iroda Győr

Amikor valaki egy könyvelőre bízza cége ügyeit, akkor hatalmas bizalmat szavaz az adott szakembernek, hiszen egyrészt az összes bevételbe, kiadásba és egyéb üzleti tevékenységbe betekintést enged ezzel, másrészt pedig a könyvelő munkáján múlik például az, megtörténnek-e időben a megfelelő kifizetések, sőt, az is, hogy mit lát majd egy ellenőr, amikor váratlanul beérkezik és szeretné látni a könyvelési anyagokat. Éppen ezért nagyon lényeges az, hogy közös nyelven beszéljünk az ügyfelekkel és ne legyen szükség még egy személyre ahhoz, hogy szót értsünk. Erre remek megoldás a könyvelés angolul.


könyvelés angolul, könyvelő iroda Győr

Miért jó, ha elérhető a könyvelés angolul is?


Amennyiben a cégtulajdonoson vagy a befektetők között van külföldi személy is, akkor számára nagy nehézséget okozhat a könyvelés áttekintése vagy az ezzel kapcsolatos kérdések megvitatása akkor, ha az egész folyamat magyar nyelven zajlik. Éppen ezért hatalmas segítség és nagyon jó megoldás, ha a könyvelés angolul is elérhető. Így a kimutatásokat és riportokat ő maga is egyszerűen átnézheti, ráadásul, ha kérdése van, azzal is bátran fordulhat hozzánk.



Mit kap az, aki a könyvelést angolul szeretné igénybe venni?


Valójában tulajdonképpen semmi, ugyanis minden ugyanolyan részletességgel történik ilyenkor is, mint magyar nyelven. Igény szerint készítünk többek között havi bontású eredménykimutatást, becsléseket, vezetjük a kifizetett adók összegét, az ezzel kapcsolatos várható kiadásokat, készítünk teljes körű kintlévőség listát, mérleget, de különböző elszámolásokat is. Vagyis a könyvelés angolul is minden olyan kört lefed, amely magyar nyelven is elérhető az ügyfelek számára. Ugyanakkor hatalmas segítség ez azok számára, akik nem beszélnek magyarul, hiszen a munka ezáltal sokkal gördülékenyebbé és egyszerűbbé tehető minden érintett számára.



Több mint két évtized tapasztalat


Annak idején az volt a célunk, hogy legyen egy olyan könyvelő iroda Győr városában, ahova minden vállalkozó, cégtulajdonos vagy befektető bizalommal fordulhat és ahol minden ügyfél úgy érzi, biztonságban tudhatja a cége ügyeit. Azóta több mint húsz év telt el és ma már harminc-negyven cég számára dolgozunk folyamatosan egy tizenhárom fős szakembergárdával, akik között vannak adótanácsadók, közgazdászok, mérlegképes könyvelők, IFRS könyvelők, személyzeti és bérelszámolási szakemberek, de még IT szakemberek is. Az pedig, hogy a könyvelés angolul is elérhető, egy olyan pluszt tesz mindezek mellé, amely által még inkább bizalmat ébreszt a külföldi ügyfelekben is. Ugyanis nagy tapasztalatunk van a külföldi anyacégekkel történő együttműködés kapcsán is, legyen szó gazdasági, pénzügyi, termelési, munkaszervezési, anyaggazdálkodási adatszolgáltatásról vagy pályázatokon történő részvételről.

44 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page