top of page
Keresés
  • Helvetia Consulting Kft.

Ezt tudja az ideĂĄlis bĂ©rszĂĄmfejtƑ!

Amikor valaki Ășgy Ă©rzi, eljött az idƑ a vĂĄllalkozĂĄsa Ă©letĂ©ben annak, hogy bĂ©rszĂĄmfejtƑ segĂ­tsĂ©gĂ©t vegye igĂ©nybe, bizony nem ĂĄll könnyƱ döntĂ©s elƑtt. Hiszen a cĂ©g pĂ©nzĂŒgyeit valaki mĂĄsra bĂ­zni, bizony hatalmas felelƑssĂ©g. Éppen ezĂ©rt Ă©rdemes pontosan tudni azt, mit is takar a kifejezĂ©s: bĂ©rszĂĄmfejtĂ©s. LĂĄssuk, mirƑl is van szĂł!


Mi a bĂ©rszĂĄmfejtƑ feladata?


TermĂ©szetesen az egyik fƑ vonal ebben a szakmĂĄban a bĂ©rek kiszĂĄmĂ­tĂĄsa Ă©s eljuttatĂĄsa az illetĂ©kesekhez, azonban ennĂ©l jĂłval ĂĄrnyaltabb a kĂ©p. Hiszen a bĂ©rszĂĄmfejtƑ az, aki kalkulĂĄciĂłkat vĂ©gez, Ƒ szĂĄmol a jĂĄrulĂ©kokkal, de emellett lĂ©nyeges az is, hogy az aktuĂĄlis informĂĄciĂłkkal kapcsolatban mindig naprakĂ©sz legyen a tudĂĄsa, hiszen a szabĂĄlyok bizony gyakran vĂĄltoznak, ezek ismeretĂ©hez pedig szĂŒksĂ©g van ahhoz, hogy megfelelƑen elvĂ©gezhesse a feladatait egy ilyen szakember.


SajĂĄt bĂ©rszĂĄmfejtƑ vagy kiszervezĂ©s?


Nem kevĂ©s kisebb Ă©s nagyobb vĂĄllalkozĂĄs szĂĄmĂĄra okoz fejtörĂ©st az, hogy mikĂ©nt oldjĂĄk meg a bĂ©rszĂĄmfejtĂ©st. Hiszen a tulajdonos vagy cĂ©gvezetƑ rĂ©szĂ©rƑl rendszerint mĂĄr nem marad kapacitĂĄs erre a feladatkörre, emellett pedig jellemzƑen a megfelelƑ szakĂ©rtelemmel sem rendelkeznek e tĂ©ren. Mindezek fĂ©nyĂ©ben pedig könnyƱ hibĂĄt vĂ©teni. OpciĂł lehet ilyenkor egy teljes ĂĄllĂĄsĂș alkalmazott felvĂ©tele, akire bĂĄtran rĂĄbĂ­zhatja ezt a feladatot, ugyanakkor ez szĂĄmos plusz kiadĂĄssal jĂĄr. Hiszen egy ilyen szakembernek bĂ©re van, amihez jĂĄrulĂ©k tartozik, sƑt, szĂŒksĂ©g lesz egy sajĂĄt könyvelƑ programra is, nem beszĂ©lve a szabadsĂĄgolĂĄsok megoldĂĄsĂĄrĂłl. Így remek megoldĂĄs lehet, ha egy erre szakosodott cĂ©get bĂ­z meg a feladattal, hiszen Ă­gy egy elƑre leegyeztetett, fix összegĂ©rt cserĂ©be maradĂ©ktalanul el lesz lĂĄtva az ezzel kapcsolatos összes feladat, Ă­gy mindig nyugodt lehet mĂ©g akkor is, ha esetleg ellenƑrzĂ©sre kerĂŒl sor.


Miért érdemes a Helvetia Consulting Kft. mellett dönteni?


Ha a fentiek közĂŒl az utĂłbbi megoldĂĄs mellett teszi le a voksĂĄt, mindenkĂ©ppen Ă©rdemes olyan cĂ©get megbĂ­zni a feladattal, ahol a szakĂ©rtƑ gĂĄrda mĂĄr hosszĂș Ă©vek Ăłta dolgozik a szakmĂĄban Ă©s szĂĄmos referenciĂĄval rendelkeznek e tĂ©ren. A Helvetia Consulting Kft. munkatĂĄrsai tisztĂĄban vannak azzal, hogy egyĂĄltalĂĄn nem mindegy az, kire bĂ­zza a vĂĄllalkozĂĄsa bizalmas adatait Ă©s az ilyen precizitĂĄst igĂ©nylƑ feladatokat. Itt nem csupĂĄn szem elƑtt tartjuk, de kiemelt figyelmet is fordĂ­tunk az adatok vĂ©delmĂ©re. Emellett a majdnem hĂșsz Ă©vnyi szakmai tapasztalatunknak hĂĄla, a kisujjunkban az ezzel kapcsolatos összes feladat Ă©s tennivalĂł. Vagyis ha minket vĂĄlaszt, biztos lehet abban, hogy Önnek tulajdonoskĂ©nt vagy cĂ©gvezetƑkĂ©nt kizĂĄrĂłlag a vĂĄllalkozĂĄs fejlesztĂ©sĂ©re kell koncentrĂĄlnia Ă©s nyugodtan foglalkozhat a legfontosabb ĂŒgyekkel. Hiszen a hĂĄttĂ©rben zajlĂł bĂ©rszĂĄmfejtĂ©s biztosan maradĂ©ktalan Ă©s pontos lesz, vagyis akĂĄr egy vĂĄratlan ellenƑrzĂ©s alkalmĂĄval is teljesen nyugodt maradhat.



12 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page