top of page
Keresés
  • Helvetia Consulting Kft.

A megfelelő könyvelés minden vállalkozás alapja

A könyvelés egy igen összetett és fontos feladatkört foglal magában, amelyben a pontosság, a precizitás és a naprakészség elengedhetetlen elemek. Hiszen ez minden jól működő vállalkozás alapja, ami nélkül hiába a csodás termékek vagy remek szolgáltatások, nem tud hosszú távon fennmaradni a cég. Lássuk, miért is annyira lényeges ez!


Miért jelenti vállalkozások alapját a megfelelő könyvelés?

Vállalkozás nagyon sokféle létezik, hiszen a legkisebb egyszemélyes bizniszektől a családi vállalkozásokon át a sok embert foglalkoztató nagyobb vállalatokig minden megtalálható a piacon. Nem beszélve ezek profiljáról és tevékenységi köréről. Egy dolog azonban mindegyikben közös. Mégpedig az, hogy egy stabil alap biztosításához elengedhetetlen a megfelelő könyvelés. Hiszen egy vállalkozásnak – függetlenül annak méretétől és profiljától - számos olyan dolognak kell megfelelnie, amelyet csak egy könyvelő szakember képes számára biztosítani. Hiszen egyrészt vannak olyan dolgok, amelyekkel fontos naprakésznek lenni, ráadásul a mulasztások pedig akár komoly szankciókat is vonhatnak maguk után, amelyek nyomán egy idő után megdőlhet egy egyébként kifejezetten stabil lábakon álló cég is.


Mit takar a könyvelés?

A könyvelés Győr környékén és az egész országban egyaránt magában foglalja a régi és új szabályozások ismeretét, de a könyvelő munkakörébe tartozik például a főkönyvi leadás, a bérek kifizetése, a nyilvántartások, de még a személyi jövedelemadó bevallásokkal kapcsolatos tennivalók elvégzése is. Vagy az természetesen nem kérdés, hogy mindenképpen szükség mindezekhez egy megfelelő szakemberre. A mi cégünk célunk az, hogy ne csak naprakészen tartsuk a dokumentációt, de szeretnénk, ha Ön is átlátná a teljes folyamatot anélkül, hogy idegeskednie kellene vagy órákat görnyedne a papírkupacok felett és az ezzel járó stressz elvonná a figyelmét a munkájáról. Támogatjuk a cégvezetők, könyvelők munkáját, valamint igény vagy szükség esetén együttműködünk a humán erőforrás területtel is. Sőt, ha a cégtulajdonoson vagy a befektetők között van külföldi személy is, akkor nálunk a könyvelés angol nyelven is elérhető.

Így a kimutatásokat és riportokat ő maga is egyszerűen átnézheti, ráadásul ha kérdése van, azzal is bátran fordulhat a Helvetia Kft.-hez. Hiszen mi tudjuk a legjobban, hogy egyáltalán nem mindegy, kire bízza a könyveléssel kapcsolatos feladatokat. Elérhető náluk továbbá induló vállalkozások számára a könyvelés Győr városában, de bátran fordulhat hozzánk abban az esetben is, ha éppen váltana.

A könyvelői feladatok mellett tudnak segíteni pályázati tanácsadás területén is, így mindig naprakész lehet az Ön cégére vonatkozó lehetőségek terén, de otthon vannak a jogi-és adóügyekben is, amely terén szintén tudnak tanácsokkal szolgálni.


Vagyis mindezek alapján már nem kérdés, hogy minden vállalkozónak és cégvezetőnek szüksége van egy megbízható könyvelőre, akiben megbízik és akire bátran rábízza az ilyen jellegű ügyeket ezen a téren.14 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page