top of page
Keresés
  • Helvetia Consulting Kft.

A könyvelés titkai a vállalkozások alapját jelentik

A könyvelés világa bizony igen összetett, amely nem szakmabeliek számára kész útvesztőnek tűnhet. Ám nincs is arra szükség, hogy mindenki értsen az ezzel kapcsolatos feladatokhoz. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a precízen és odafigyeléssel elvégzett könyvelői munka jelenti a vállalkozások zökkenőmentes működésének, valamint azok fennmaradásának alapjait egyaránt. Pontosan ezért nem mindegy, kire bízza egy vállalkozó ezt a feladatot.



Ha vállalkozása van, a könyvelés fontos része a mindennapoknak

Ha valakinek vállalkozása van, – legyen egy egyéni vállalkozás, családi biznisz vagy egy nagyvállalat – akkor nem kérdés, hogy a stabil alap biztosításához elengedhetetlen a könyvelés. Hiszen számos olyan dolog van e téren, amellyel fontos naprakésznek lenni, a mulasztások pedig akár komoly szankciókat is vonhatnak maguk után, amelyek nyomán egy idő után megdőlhet egy egyébként kifejezetten stabil lábakon álló cég is.


Mi a munkája egy könyvelőnek?

A könyvelés szerves része az új szabályozások ismerete, a főkönyvi leadás, a bérek kifizetése, a nyilvántartások, de még a személyi jövedelemadó bevallásokkal kapcsolatos tennivalók elvégzése is.


Könyvelés Győr környékén – kire bízhatja ezeket a feladatokat?

Az természetesen nem kérdés, hogy mindenképpen szükség van a könyveléshez tartozó feladatok elvégzéséhez egy megfelelő szakemberre. A mi célunk az, hogy ne csak naprakészen tartsuk a dokumentációt, de szeretnénk, ha Ön is átlátná a teljes folyamatot anélkül, hogy idegeskednie kellene vagy órákat görnyedne a papírkupacok felett és az ezzel járó stressz elvonná a figyelmét a munkájáról. Támogatjuk a cégvezetők, könyvelők munkáját, valamint igény vagy szükség esetén együttműködünk a humán erőforrás területtel is. Sőt, ha a cégtulajdonoson vagy a befektetők között van külföldi személy is, akkor nálunk a könyvelés angol nyelven is elérhető. Így a kimutatásokat és riportokat ő maga is egyszerűen átnézheti, ráadásul ha kérdése van, azzal is bátran fordulhat a Helvetia Kft.-hez



Lényeges a komoly szakmai tapasztalat

Ahogy a fentiekből is látható, egyáltalán nem mindegy, kire bízza a könyveléssel kapcsolatos feladatokat. A Helvetia Kft. már két évtizede vállal könyvelési feladatokat, vagyis igen komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Elérhető náluk továbbá induló vállalkozások számára a könyvelés Győr városában, de bátran fordulhat hozzánk abban az esetben is, ha éppen váltana.


A könyvelői feladatok mellett tudnak segíteni pályázati tanácsadás területén is, így mindig naprakész lehet az Ön cégére vonatkozó lehetőségek terén, de otthon vannak a jogi-és adóügyekben is, amely terén szintén tudnak tanácsokkal szolgálni.


Vagyis mindezek alapján már nem kérdés, hogy minden vállalkozónak és cégvezetőnek szüksége van egy megbízható könyvelőre, akiben megbízik és akire bátran rábízza az ilyen jellegű ügyeket ezen a téren.

17 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page