top of page
Keresés
  • Helvetia Consulting Kft.

3 érv, amiért érdemes szakemberre bízni a könyvelés feladatát!

A könyvelés sok vállalkozó számára rengeteg kérdőjelet vet fel a mindennapok során. Éppen ezért jó, ha van kéznél egy fix szakember, aki nem csak kézben tartja a szakmai dolgokat, de kérdés esetén is bátran lehet hozzá fordulni. Ráadásul egy ellenőrzés során sem kell izgulni, hiszen biztosan mindent rendben találnak. Lássuk, milyen érvek szólnak a könyvelés kiszervezése mellett!


1. A megfelelő könyvelés mindennek az alapja


Adott egy vállalkozás és a hozzá tartozó szolgáltatások, termékek, ám ez még messze nem elég a zökkenőmentes működéshez. Hiszen a könyvelés egy olyan alappillér egyéni vállalkozások és cégóriások esetén is, amelyek nélkül nem tud hosszú távon működni a rendszer.


2. Nagyon fontos a pontos, naprakész szakmai tudás


Nem hiába egy külön szakma a könyvelés, hiszen nem csupán a megfelelő szakmai tudás elengedhetetlen a munkavégzéshez, de a legfrissebb szabályok naprakész ismerete is. Ugyanis a mulasztások és tévesztések komoly szankciókat is vonhatnak maguk után. Az pedig teljes szakembert kíván, hogy az új szabályozások ismerete mellett rendben legyen a főkönyvi leadás, a bérek kifizetése, a nyilvántartások, a személyi jövedelemadó bevallásokkal kapcsolatos tennivalók is. Ez pedig korántsem az összes velejárója ennek a munkakörnek.


3. A könyvelés széles munkakört fed le


Sokan azt gondolják, hogy egy könyvelő csak a kimenő és bejövő számlákkal foglalkozik, valamint a béreket számolja ki, ám ennél jóval többről van szó. Hiszen nem elég egyszerűen csak naprakészen tartani a dokumentációt, de lényeges a a cégvezetők, könyvelők munkájának támogatása, valamint a humán erőforrás területtel való együttműködés is.


A megbízható könyvelés Győr városában aranyat ér


A fentieket látva pedig nem kérdés, hogy szükség van egy megfelelő szakember csapatra, akik segítik a céget e téren. A hátunk mögött már húsz év tapasztalat áll, amely által mára a könyvelés Győr vonzáskörzetében a specialitásunkká vált. Vagyis igen komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk és gyakorlatilag nincs olyan eset, amivel ne találkoztunk volna. Mindezeken felül tudunk segíteni pályázati tanácsadás területén is, így mindig naprakész lehet az Ön cégére vonatkozó lehetőségek terén, ráadásul mindezt nem csak magyar nyelven. Így biztosan nem marad le egyetlen nyitott lehetőségről sem, amely segítségével fejlesztheti a vállalkozását. Otthon vagyunk emellett a jogi-és adóügyekben is, amely terén szintén tudunk tanácsokkal szolgálni ha úgy érzi, hogy elveszett a szabályok útvesztőjében.


Vagyis ha úgy érzi, amire szüksége van az egy megbízható, naprakész könyvelés, amelyben nem lehet hibát találni, akkor keressen minket bizalommal. Hiszen nem kérdés, hogy mekkora könnyebbség az, amikor nem kell fájnia a fejének a könyvelői munkával kapcsolatos tennivalók miatt.

9 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page