top of page
Accountant

KÖNYVELŐ IRODA Több mint 20 éve

HELVETIA CONSULTING KFT.

LOHNABRECHUNG?

BUCHHALTUNG?

STEUERBERATUNG?

Umfassende Rechungswesen

Unsere Leistungen

Our Services

Wir übernehmen alle Aufgaben im Zusammenhang mit der Lohn- und Gehaltsabrechnung und unterstützen Ihr Unternehmen als präziser, präziser und zuverlässiger Partner.

Wir halten unsere Buchhaltungsaufgaben immer auf dem neuesten Stand, wobei unsere Kunden immer einen genauen Status der finanziellen Situation ihres Unternehmens erhalten.

Ob Körperschaftsteuer, Umsatzsteuer, Einkommensteuer oder andere Arten von Beiträgen - wir helfen unseren Kunden, die Lösung zu finden, die für sie am besten geeignet ist.

Zuverlässige Wirtschafts- und Buchhaltungsdienstleistungen seit fast 2 Jahrzehnten ...

Sicherheit. Verfeinerung. Erfahrung

BEREIT? WÄHLEN SIE UNS!

Unser Wirtschafts- und Steuerberatungsunternehmen bietet kleinen, mittleren und großen Unternehmen eine umfassende Palette von Wirtschafts- und Buchhaltungsdienstleistungen.

Das

Wir bieten unseren Kunden einen Service, der personalisiert und am besten auf ihre individuellen Bedürfnisse zugeschnitten ist. Wir machen Vorschläge, erstellen klare Berichte und haben immer Zeit, die Fragen unserer Kunden zu beantworten.

Unser Ziel ist eine langfristige Zusammenarbeit

Contact

Zuverlässige Wirtschafts- und Buchhaltungsdienstleistungen seit fast 2 Jahrzehnten ...

Minden ember vagy vállalkozás számára nagy segítséget tud nyújtani egy könyvelő iroda. A könyvelő alapvető feladatai közé tartoznak a számlák és bizonylatok törvény által előírt formában történő rögzítése, adatszolgáltatás a hatóságok felé, vagyis a bevallások elkészítése és beküldése, éves beszámoló elkészítése, figyelmeztetni a vállalkozás vezetőjét arról, ha a cég működésében szabálytalanságot vagy esetleg törvénytelenséget tapasztal, ezek csak néhány fontos feladatok voltak, itt még koránt sem merül ki itt a teendők listája. Ezek okok miatt nagyon fontos a könyvelés egy cég életében.

A könyvelő iroda és az ügyfél közötti viszony mérvadó lehet

Legfőképpen azért mert egy jó együttműködés esetén a vállalkozás tulajdonosa biztos lehet benne, hogy cégének könyvelése jó kezekben van. Rengeteg pozitív előnye van még a megfelelő viszonynak a könyvelő iroda és a cég között, ide sorolhatjuk még azt is, amikor segít, hogy a könyvelő a munkáját pontosan végezze, illetve a megbízójának könyvelése teljesen rendben legyen. A megfelelő könyvelő kiválasztása rendkívül fontos kérdés, mert ha rosszul végzi a munkáját, az bizony sok pénzébe kerülhet a vállalkozásnak. Az is feszültségforrás lehet, ha a könyvelővel egyáltalán nem, vagy csak nehezen vehető fel a kapcsolat, ezáltal rengeteg időbe telik, mire meg tud válaszolni egy számunkra fontos kérdést.

bottom of page